#7. Een universiteit in YWAM? Hoe dan?

In deze aflevering interviewt Tineke Chris over zijn rol binnen de University of the Nations. Als leider van de faculteit Family Studies geeft hij leiding aan een team van inmiddels 13 man. Hoe zit die universiteit in elkaar? Wat is het doel? En waarom moet je op verschillende continenten studeren om je BA te halen? Een kijkje achter de schermen in het werk van Chris.

#6. Geen generaals en soldaten, maar vaders en moeders

We hebben het al jaren over Family Ministries. Maar wat is dat nu eigenlijk? Wat is onze missie en ons mandaat? Waarom zijn we er zo gepassioneerd over? In deze aflevering vertellen we je hoe de afgelopen jaren ontwikkeld zijn.

#5. Gespot voor YWAM Family Ministries Internationaal

Hoe kwamen we erbij om vanuit Zuid Afrika voor YWAM Family Ministries Internationaal te gaan werken. In deze aflevering hoor je hoe we gevraagd zijn, wat er aan vooraf ging en wat de gevolgen waren.

#4. Uit ‘n rijdende auto springen of toch een huwelijksworkshop?

Wij, Chris & Tineke, werken sinds 2008 voor Jeugd met een Opdracht. Van 2009 – 2018 woonden en werkten we in Zuid Afrika. In die periode hebben wde regelmatig REAPP workshops gedraaid. Wat is dat, wat voor impact had dit en waarom zou je uit een rijdende auto stappen? Luister maar ;-).

De genoemde video: https://youtu.be/0G-hVRljK4o

#3. Op outreach met de FMS, de gevangenis in en een positieve bende

Wij, Chris & Tineke, werken sinds 2008 voor Jeugd met een Opdracht. Van 2009 – 2018 woonden en werkten we in Zuid Afrika. Na de FMS (zie vorige episode) werd het tijd om uit te delen van we we geleerd hadden. Daarbij belandden we in de gevangenis, bezochten we achterstandswijken en werkten mee aan een positieve bende (met Johan en Sanne & de ECO boys, zie het huidige project op https://nehemiahprojectsa.org/).

#2. De Family Ministries School: Over sexualiteit, geld, opvoeden en meer…

Wij, Chris & Tineke, werken sinds 2008 voor Jeugd met een Opdracht. Van 2009 – 2018 woonden en werkten we in Zuid Afrika. Aan het begin van die periode deden we een Family Ministry School. Wat dat is en wat we ervan geleerd hebben hoor je in deze aflevering. Een afwisselende aflevering over sexualiteit, geld, opvoeden en meer.

#1. Terugkijken op 15 jaar YWAM

Wij, Chris & Tineke, werken sinds 2008 voor Jeugd met een Opdracht. Hoe is dat zo gekomen? Waarom deze carrière en waar staan we nu? In deze 1e aflevering nemen we je mee terug naar waar het allemaal begon, wat er onderweg allemaal voorbijkwam, en waarom ze nu op de bank in Heerde zitten.